Η επέμβαση στην οποία μόλις υποβληθήκατε επιβάλλει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
Πηγαίνετε σπίτι με την συνοδεία κάποιου συγγενικού σας προσώπου χωρίς να οδηγήσετε ο ίδιος, μείνετε σε καθιστή στάση, τις δύο πρώτες ώρες.

Γιατί είναι σημαντικά τα δόντια;

Τα δόντια σας ποικίλουν τόσο σε σχήμα αλλά και σε μέγεθος ανάλογα με το που βρίσκονται μέσα στην στοματική κοιλότητα σας . Αυτές οι διαφορές επιτρέπουν στα δόντια να κάνουν διαφορετικές δουλείες. Τα δόντια μας βοηθούν να μασούμε και να κόβουμε την τροφή. Μας βοηθούν επίσης στο να μιλάμε και να προφέρουμε διάφορους ήχους καθαρά. Τέλος , τα δόντια μας δίνουν στο πρόσωπο την μορφή του. Ένα υγιές χαμόγελο μπορεί να είναι μεγάλο βοήθημα και επειδή είναι τόσο σημαντικό πρέπει να φροντίζουμε τα δόντια μας το καλύτερο δυνατό.

To TePe Easy Pick είναι μια ενισχυμένη ελαστική οδοντογλυφίδα και είναι κατάλληλη για πολλές ομάδες χρηστών. Το Easy Pick είναι ανθεκτικό και εύκαμπτο, με σταθερό κράτημα. Το επίστρωμα σιλικόνης απομακρύνει αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα και έχει απαλή αίσθηση στα ούλα.

Τι είναι το μεσοδόντιο βουρτσάκι
Είναι ένα μικρό βουρτσάκι που μπορεί να κρατηθεί ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη για να διαλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο από ένα μεγέθη για τον σωστό καθαρισμό του κενού ανάμεσα στα δόντια σας.

Γιατί το βούρτσισμα είναι σημαντικό;

Το συχνό καθημερινό βούρτσισμα και καθαρισμός των δοντιών σας είναι πολύ σημαντικός γιατί αφαιρεί την πλάκα. Εάν η πλάκα δεν αφαιρεθεί συσσωρεύεται και μπορεί να παρουσιαστεί ουλίτιδα και φθορές στα δόντια

Το ιατρείο

Στο ιατρείο μας οι περισσότερες οδοντιατρικές εργασίες γίνονται με Laser, πολλές φορές χωρίς την ανάγκη αναισθησίας , ακολουθώντας τις αρχές της ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής. Χρησιμοποιούμε δυο τύπους Laser...

Χάρτης

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κανακάρη 105 & Αγ. Νικολάου
Τηλέφωνο: 2610 277 756
Κινητό: 6932 891466
Πόλη: Πάτρα
email:info@argyropoulosdental.gr

©2022 Stefanos Argyropoulos. All Rights Reserved.

Search